Aruba

Aruba is een dochterbedrijf van HPE dat gespecialiseerd is in netwerkinfrastructuur en tools voor netwerkbeheer en -beveiliging. Alles van switches, routers en access points tot Network Access Control. De technologie van Aruba is snel, veilig en makkelijk integreerbaar in multi-vendoromgevingen.

Bekijk onze producten

Downloads

Meer inzicht in user experience

Een intelligent bestuur, met een Intelligent Edge

Data wordt vandaag overal gegenereerd. En veel van die data ziet nooit een datacenter meer. Gegevens worden steeds vaker verwerkt en opgeslaan, daar waar ze gegenereerd worden.

Dat maakt uw bestuur sneller, wendbaarder en een pak efficiënter. Maar om dat te doen is er een goede connectiviteit nodig, en voldoende rekenkracht en storage (edgeline systemen) die flexibel ingezet kan worden. 

ONTDEK DE OPLOSSINGEN

Een veilige en hypergeconnecteerde overheid, door AI en machine learning

Netwerkbeveiliging en netwerktechnologie gaat razendsnel vooruit. In enkele jaren gingen we van “ken uw netwerk” naar “uw netwerk kent zichzelf”.

Netwerkoplossingen van Aruba zijn uitgerust met Artificiële Intelligentie die constant zorgt voor optimalisaties en meer veiligheid. Het resultaat? Betere connectiviteit en minder storingen en bedreigingen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Meer veiligheid met intelligente video Surveillance

Aruba en HPE hebben ook innovatieve oplossingen voor het beheer en uitrollen van intelligente Video Analytics Surveillance Systemen (VASS). Deze systemen helpen overheden om meer controle te krijgen over hun videobeveiliging en om zo de veiligheid te verhogen.

LEES HIER MEER

Meer nieuws over Aruba

aruba

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu