Dell Technologies

Dell Technologies

Website Dell Technologies

Dell Technologies is de nummer één in digitale transformatie oplossingen die ervoor zorgen dat u betere bedrijfsresultaten haalt. Lees meer over producten, oplossingen, diensten, onderzoek en verhelderende evenementen op het vlak van digitale technologie en ontdek hoe technologie uw organisatie kan transformeren.

Samen met Securitas richten we ons op een aantal specifieke uitdagingen in verschillende domeinen:


Unstructured Data oplossingen

Volgens de prognoses van IDC zal tegen 2025 80% van alle gegevens uit ongestructureerde data bestaan. Heel wat grote bedrijven hebben dat kritieke punt nu al bereikt. Ongestructureerde data vormen een unieke uitdaging voor organisaties die hun eigen informatie willen analyseren. Je kunt zulke gegevens namelijk niet gemakkelijk opslaan in een database en het is vaak lastig om ze te doorzoeken, bewerken en analyseren – zeker als het dringend is. Onder meer die factoren (en er zijn er nog veel meer) maken van dit probleem zo'n belangrijk thema. Worstelt uw organisatie nu al met het beheren van gegevens? Pak het probleem snel aan, vooraleer het nog verergert.

Ongestructureerde data is niets nieuws, waar ze tegenwoordig vandaan komen is dat wel. Op opslagservers met klassieke ongestructureerde data vind je doorgaans tekstbestanden en andere bestandstypen, zoals foto's en audiobestanden. De nieuwe golf van ongestructureerde data komt steeds vaker van bronnen buiten de organisatie, meestal in de vorm van data van sociale media of van realtime streaming door 'slimme' toestellen die met het IoT verbonden zijn. Dan zijn er ook nog geografische data, gegevens van online zoekopdrachten en vele andere soorten data – en elke dag komen er nieuwe bij op het internet. Deze datatypes betekenen een unieke uitdaging voor organisaties die moeite hebben om gegevens te analyseren die niet gestructureerd zijn volgens de klassieke, vertrouwde manier.

Bedrijven die deze lawine van gegevens met enige ongerustheid op zich zien afkomen, doen tegenwoordig een beroep op vrij nieuwe technologische oplossingen om de stortvloed aan ongestructureerde data de baas te blijven. Hieronder leggen we uit waarom het loont om enterprise content management (EMC) en contentdiensten van wat dichterbij te bekijken.

Klaar om meer te doen met uw eigen ongestructureerde data? Lees meer over Isilon en ECS, twee EMC-platforms van Dell.

Lees meer over het Gartner rapport


Oplossingen voor gegevensbescherming

Data worden steeds meer een van de meest waardevolle activa van organisaties. Ze doeltreffend beschermen is daarom belangrijker dan ooit.

Dell EMC heeft in 18 landen in totaal 2200 besluitvormers uit de IT-branche gevraagd hoe goed hun strategieën voor gegevensbescherming ontwikkeld zijn en welke waarde ze hechten aan data. Op basis daarvan kon het een beeld schetsen van hoe goed voorbereid bedrijven zijn op dat vlak.

Hebt u vertrouwen in uw strategieën voor gegevensbescherming? 

Ga naar de Data Protection Maturity Index Calculator 
 

Cloud oplossingen

Nu steeds meer bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden en software de manuele handelingen overneemt, wordt de rol van applicaties en software in het bedrijfsleven steeds groter en ingrijpender. Dit betekent dat applicatie-ecosystemen complexer worden en verweven raken met de bedrijfsactiviteiten. IT wordt dus belangrijker dan ooit voor de business. Dit houdt echter een enorme verschuiving in voor veel IT-organisaties, die gewend zijn aan een backoffice-ondersteuningsfunctie. IT-organisaties moeten dus opnieuw bekijken hoe ze elk aspect aanpakken van wat ze doen, hoe ze het doen, en hoe ze hun bedrijfsdoelstellingen prioriteren. Ze moeten transformeren om efficiënter en wendbaarder te zijn.

De meeste IT-organisaties beseffen dit. Volgens recent onderzoek van de Enterprise Strategy Group (ESG) voor Dell EMC is 81% het ermee eens dat hun bedrijf niet meer concurrerend zal zijn op de markt als zij de IT-transformatie niet omarmen (Bron: Dell EMC 2018 IT Transformation Maturity Study).

Lees hier meer

 

Dell EMC Future-Proof Loyalty Program 

Dit programma geeft u extra gemoedsrust met gegarandeerde tevredenheid en investeringsbescherming voor toekomstige technologische veranderingen.

Het programma omvat het uitgebreide portfolio van Dell EMC met oplossingen, waaronder Data DomainDell EMC UnityECS ApplianceIntegrated Data Protection Appliance (IDPA)IsilonPowerMaxSC SeriesXtremIO X2VMAX All Flash en VxRail.

Alweer een reden waarom Dell EMC Storage, Data Protection en HCI -powered by Intel® Xeon® processoren- u de beste waarde voor uw investering geven.

Bekijk hier meer informatie in de brochure

Bekijk onze producten

Downloads

Bekijk hier de handleiding van de Dell EMC catalogusBekijk de brochure van Dell EMC Loyalty Program

Meer nieuws over Dell Technologies

dell-emc

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu