Google

Freek van de Griendt van g-company over de ICT trends

 

Technologie voor jou

Bij g-company zijn we overtuigd van de nieuwe mogelijkheden die technologische ontwikkelingen zoals Google Cloud bieden. Toch behouden we ook een kritische blik. Baanbrekende innovaties helpen je namelijk pas écht vooruit wanneer je deze weloverwogen kunt implementeren. En bij g-company helpen we je graag hierbij, met raad en daad, zodat je bewust gebruik kunt maken van flexibele oplossingen. Op die manier gaat technologie voor jou werken, en kun je effectief de volgende stap voorwaarts zetten.

We geven dan ook graag even een korte introductie over onze diensten en producten. Zo kan je niet alleen bekijken wat de mogelijkheden zijn, maar ook beslissen dewelke het beste bij jouw organisatie aansluiten.
 

Wat is de toegevoegde waarde van g-company binnen het raamcontract?

 

G Suite

Om het meeste uit je organisatie te halen, is het tegenwoordig echt een must om flexibel te kunnen samenwerken, onafhankelijk van tijd, plaats en device. Met behulp van G Suite helpt g-company je hierbij.

Zo kan je in Google Docs als team realtime documenten bewerken, zodat je steeds kort op de bal kunt spelen. Gmail en Calendar maken het dan weer makkelijker om een moment te vinden om samen te zitten - in persoon of via Hangouts. En wat je afwerkt, kan je op de Drive zetten om zo overal en altijd je documenten bij je te hebben. Daarbovenop kan je Google+ als social intranet gebruiken om de kennis en expertise binnen de organisatie zo efficiënt mogelijk te delen. Zo blijft iedereen up to date, en betrokken.

Om de overstap verder te vergemakkelijken, bieden we bij g-company uiteraard ook trainingen aan. We raden het aan om deze te organiseren nadat mensen al enkele dagen met de software hebben kunnen werken, waarna we ze verder wegwijs kunnen maken in G Suite.

 

Google Cloud Platform

Google Cloud Platform, of GCP, bevat verschillende IaaS, PaaS en SaaS diensten met een high-performance, veilige infrastructuur die wereldwijd beschikbaar is.

De aangeboden diensten gaan van opslagmogelijkheden en databases zoals Cloud SQL, tot data-gedreven analytics met BigQuery. Met Google App Engine beschikt u bovendien over een flexibele omgeving om apps te bouwen en hosten. Bij GCP zit het voordeel hem vooral in de flexibiliteit, schaalbaarheid en de mogelijkheid om te betalen naar gebruik.

Dit betekent dat de organisatie zich niet meer hoeft te bekommeren met bijzaken zoals het beheren van on-premise infrastructuur of het configureren van netwerken. U kunt zich in de plaats daarvan volledig focussen op de hoofdzaken: innoveren en creëren.

Samen met Google Cloud helpen wij onze klanten bovendien te voldoen aan de strengste eisen rond veiligheid, privacy en gegevensbescherming. Meer informatie hierover kan je terugvinden in de Google Security Whitepaper, en de recente blogpost over GDPR .

 

Freshworks

Freshworks is een product suite die u front-office, helpdesk en servicedesk aanbiedt als cloud based oplossingen: Freshdesk, Freshchat en Freshservice.

Freshdesk is een moderne, gebruiksvriendelijke front-office /helpdesk tool waarin communicatie van alle kanalen samenvloeit, zodat je efficiënter vanuit één tool mensen ten dienste kan staan. Of de persoon in kwestie nu een vraag stelt per mail, per telefoon, of via social media. Ook Freshchat kan hierin geïntegreerd worden. Met deze applicatie kunnen o.a. bezoekers van uw website(s) of portalen meteen contact opnemen met u.

Freshservice is een servicedesk, met een gebruiksvriendelijke interface, waarlangs ambtenaren hun eigen aanvragen voor services, hardware en software kunnen indienen en beheren. Asset management maakt het daarenboven makkelijk om een overzicht te bewaren over al uw assets, software en contracten.

Elk Freshworks product bevat ook een uitgebreide rapportagemodule. Deze geeft inzicht in de werking van uw helpdesk of servicedesk. Analyseer en optimaliseer uw workflow dus met deze handige feature.

 

Over g-company

g-company werd opgericht in 2007, en is de grootste Google Cloud Premier Partner in de Benelux. In 2016 wonnen we zelfs de EMEA Google Cloud Partner Award voor Chrome & Android Devices.

Ons team bestaat uit 40+ professionals, met 250+ jaar ervaring in Google Cloud en Freshworks, en 80+ certificaten.

Met onze hulp hebben 700+ organisaties gemigreerd naar G Suite, en zijn 250.000+ gebruikers gemigreerd naar G Suite. Freshworks wordt dan weer gebruikt door zo’n 150.000+ bedrijven wereldwijd.

Voor meer referenties: https://g.company/klanten

Bekijk onze producten

Downloads

Meer nieuws over Google

google

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu