Uw bedrijfsomgeving onder controle houden

Ook daar zorgt Securitas voor

Registreer nu of Praat met een specialist

Met Securitas als houder van dit raamcontract staat beveiliging in ruime zin altijd centraal. Van privacybepalingen over procesmanagement tot en met penetratietesten… Ook al dit soort onderdelen, van zodra ze met ICT in aanraking komen, kan je via dit raamcontract aankopen:

 

array(1) { [0]=> string(2) "Do" }

1

Audit

2

Design

3

Plan

4

Do

5

Act & Operate

6

Monitor

7

Optimize

Jouw organisatie: een veiliger plek

Securitytesten uitvoeren kan eenmalig of herhaald. Zo ontvang je minimaal een correct beeld van de actuele situatie, maar liever nog een evolutie van de status van je ICT-omgeving en al wat daarbij komt kijken. Specialisten werken vervolgens samen met jou de nodige actieplannen uit en volgen deze verder op.

 

Veiligheid is en blijft een mensenzaak

Securitas zorgt voor permanent getrainde specialisten die op afroep beschikbaar zijn. Zij komen voor specifieke taken of voeren bovenstaande taken uit. Deze kunnen eenmalig of repetitief zijn – al naargelang jouw noden. En zorg je er liever zelf voor, of wil je je medewerkers up-to-date houden? Dan verzorgen zij graag de nodige training.


Onze services:

Krijg inzicht in de staat van je IT voorziening met de IT Health Scan

De IT Health Scan geeft op een toegankelijke manier inzichten in de staat van de je IT-voorziening met aandacht voor de 3 grote bedreigingsniveau ’s: je mensen, je technologie en je processen. 

Check hoe veilig jouw organisatie is met de IT Health Scan
 

Bescherm je bedrijf en medewerkers via Cybersafe

Medewerkers werken meer dan ooit mobiel. Tijdens verschillende momenten, op verschillende plaatsen en via meerdere toestellen. Privé- en professioneel gebruik lopen meermaals door elkaar en openen opportuniteiten voor … misbruik. Cybersafe beveiligt je bedrijf en je medewerkers. Het beschermt elk toestel – eender waar en eender wanneer. En dit aan een vaste prijs per maand

Bekijk hier hoe Cybersafe je kan helpen


Uw data digitaliseren op een veilige manier

Organisaties worden meer en meer uitgedaagd om digitaal te werken. Niet alleen door de toenemende digitalisering en informatisering van processen, maar ook door de toenemende vraag naar digitalisatie van andere organisaties, klanten en burgers is dit een aandachtspunt geworden.

Wij kunnen je helpen jouw documenten en data veilig te digitaliseren en archiveren, rekeninghoudend met discretie, volledigheid, beeldkwaliteit, traceerbaarheid.

Lees hier meer over deze oplossing


Privacy & Security Data Management Services

Door de toenemende digitalisering en informatisering van processen, door interactie met andere organisaties, klanten en burgers wordt er alsmaar meer data bewerkt, opgeslagen en geanalyseerd. Data is overal: in databases, interne systemen, documenten en in allerlei communicaties en interacties. Hoe hier veilig mee om te gaan is de echte uitdaging.

Via deze packaged oplossing helpen we je strategieën op punt stellen rond privacy & security compliance en datamanagement. Dit door middel van technologie en advies van onze experten.

Bekijk meer informatie over deze oplossing

 

Registreer nu of Praat met een specialist

Tevreden klanten aan het woord

Wij hebben al meer dan 150 publieke organisaties

geholpen via het raamcontract.

<p><strong>Hendrik Van Hemelryck</strong> - Informatie Vlaanderen</p>

Hendrik Van Hemelryck - Informatie Vlaanderen

Door het gebruik van Artificiële Intelligentie en Machine Learning gingen we naar een schaalbare en flexibele oplossing. En dit allemaal via het raamcontract.

<p><strong>Xavier Van Moen</strong> - Ex-CIO Vrije Universiteit Brussel</p>

Xavier Van Moen - Ex-CIO Vrije Universiteit Brussel

Zonder het raamcontract zou het ganse proces ongetwijfeld veel trager zijn verlopen, veel arbeidsintensiever en met veel meer papierwerk.

<p><strong>Benny Jacobs </strong>- Federale Politie</p>

Benny Jacobs - Federale Politie

Dankzij het raamcontract hoeven we geen lastenboek op te stellen – een tijdrovende procedure – en krijgen we makkelijk toegang tot alle nodige componenten voor de uitbouw van het BeSecure-platform.

<p><strong>Joeri Bombeke</strong> - Gemeente Denderleeuw</p>

Joeri Bombeke - Gemeente Denderleeuw

Het raamcontract bood ons een grote flexibiliteit op vlak van aanbesteding en up- en downgraden van het hele serverpark. Anderzijds vergemakkelijkte het zeker en vast het administratieve luik. 

eBook

Cyber Security Report Check Point 2019

Krijg inzichten in de recentste trends en tendenzen binnen cyber security via dit eBook (pdf, Engels)

  • Bekijk de tijdlijn van attacks in 2018
  • Bekijk de threat trends
  • Bekijk hoe u zich optimaal kunt beveiligen

ICT-oplossingen aankopen in een handomdraai?
Via dit raamcontract

Nog niet als gebruiker geregistreerd?

Registreer nu of Praat met een specialist
Uw registratie verplicht tot niets, en geeft alvast toegang tot alle prijzen in de online catalogus.
Registreer nu