Retour

De behoefte aan datacenters neemt alleen maar toe

20/12/2018

Driver partner

re:Invent 2018 Keynote: Andy Jassy
WiFi4EU: Gratis wifi voor iedereen in Europa

Onze excuses, dit artikel is momenteel enkel beschikbaar in het frans.

Data zijn de nieuwe olie. Applicaties moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Jazeker, daarover is iedereen het eens. Maar hoe ziet de optimale oplossing er achter de schermen uit? Gaat de voorkeur naar on-premise infrastructuur? Een lokale datacenterpartner? Kan alles in de cloud? Of haalt het hybride model de bovenhand? Data News bracht vijf specialisten samen voor een gesprek over beschikbaarheid, connectiviteit, kosten en compliance.

“Het klopt dat bedrijven hun infrastructuur niet langer compleet in eigen beheer willen houden”, zegt Laurens van Reijen, managing director bij LCL. “Waarom dan niet naar een datacenter trekken, als alternatief voor de servers in de eigen bezemkast? Wij sluiten de weg naar de publieke cloud bovendien niet uit. We tekenden onlangs een proof of concept uit waarbij de klant zijn rekenkracht afneemt via Microsoft Azure, maar de data opslaat in een datacenter van LCL.”

lees het artikel

Nous utilisons des cookies pour assurer que notre site fonctionne aussi bien que possible. Si vous continuez à utiliser le site Web, nous supposons que vous êtes d'accord avec cela.