Terug naar overzicht

Inspiratie-lunch: Smart Clouding

3 September 2019
Securitas logo

Enabler partner

Inspiratie-lunch Smart Clouding | 3 september 2019 vanaf 11u00
Hoe een intelligente roadmap kan zorgen voor maximale impact op uw organisatie

De tijd dat digitalisatie enkel een instrument voor kostenoptimalisatie is, is al lang voorbij. Digitalisatie als hefboom tot dienstverlening, gebruiksgemak en groei heeft nu een exponentiële waarde voor van het creëren van efficiëntie in elke organisatie. De digitale transformatie zorgt ervoor dat IT bij wijze van spreken de business zelf wordt…
 
Daarom moeten organisaties in elke industrie volop inzetten op de digitale economie, of de klant (intern en extern) zal afhaken. Technologie is dus niet langer alleen het exclusieve speelveld van het IT departement, maar een strategische "enabler" voor de digitale transformatie in elk departement.

Maar hoe doet u dit nu?

  • Hoe kan u snel, wendbaar en efficiënt uw klantgerichte en dienstverlenende departementen ondersteunen?
  • Hoe optimaliseert u "IT en business value"?
  • Hoe kan u uw operationele werking laten evolueren met aandacht voor "time to market", innovatieve oplossingen, schaalbare en differentieerbare ondersteuning in plaats van focus te leggen op kostenreductie, security, controleren en SLA management?
  • Hoe integreert en implementeert u optimaal infrastructuur, applicaties en een operationeel model in een Hybride en Multi-cloud omgeving?
  • Wat is uw governance model voor dergelijke wendbare en klantgerichte organisatie?
     

Via de zeer praktijk gerichte inspiratie-lunch “Smart Clouding” krijgt u inzichten hoe u dit kan toepassen in uw eigen organisatie.

Tijdens een inspiratie-lunch op 3 september vanaf 11u leggen we samen met onze partner Dell EMC graag uit hoe uw organisatie hier optimaal mee kan omgaan.
 
Lijkt u dit interessant? Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!

JA, ik schrijf mij in

Locatie:
Uppetite 
Akenkaai 70
1000 Brussel
 
Uppetite ligt op 850 meter van het Noordstation. Vanuit het station kunt u makkelijk een shuttle nemen tot aan Tour & Taxis dat op 3 minuten wandelafstand ligt. 
De dichtstbijzijnde parking is parking Indigo Up-Site.

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement