Terug naar overzicht

ZORG.tech Congres 2019

24 May 2019 - 24 May 2019
Securitas logo

Enabler partner

ZORG.tech is een ondersteunende organisatie voor zijn leden die bedrijvig zijn in de planning, realisatie en technische exploitatie van gebouwen en installaties van instellingen voor algemene gezondheidszorg, zoals:

  • Universitaire en algemene ziekenhuizen
  • Woonzorg- en dienstencentra voor bejaarden
  • Psychiatrische instellingen en diensten voor geestelijke gezondheidszorg
  • Instellingen voor mindervaliden en bijzondere jeugdzorg
  • Kinderdagverblijven

ZORG.tech draagt bij aan een continue verbetering van de zorgvoorzieningen in Vlaanderen door middel van deskundigheidsbevordering, informatievoorziening en  vorming van netwerken.
Dit is slechts mogelijk indien er beroep kan gedaan worden op technologisch up-to-date geëngageerde technische medewerkers en dit zowel op beleidsniveau en meer uitvoerend niveau.

Securitas zal aanwezig zijn op het 30ste ZORG.tech Congres 2019 op 24 mei 2019 in Brussels Kart Xpo te Groot-Bijgaarden. 
Kom ons bezoeken aan stand 21 en bekijk hoe u efficiënt ICT materiaal kan aankopen zonder aanbesteding via het raamcontract.

Meer weten over Securitas uw ziekenhuis kan helpen bij de digitalisering? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

ik wil meer informatie

 

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement