Terug naar overzicht

De behoefte aan datacenters neemt alleen maar toe

20/12/2018

Driver partner

Securitas: “Wij staan aan de kant van onze …
WiFi4EU: Gratis wifi voor iedereen in Europa

Data zijn de nieuwe olie. Applicaties moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Jazeker, daarover is iedereen het eens. Maar hoe ziet de optimale oplossing er achter de schermen uit? Gaat de voorkeur naar on-premise infrastructuur? Een lokale datacenterpartner? Kan alles in de cloud? Of haalt het hybride model de bovenhand? Data News bracht vijf specialisten samen voor een gesprek over beschikbaarheid, connectiviteit, kosten en compliance.

“Het klopt dat bedrijven hun infrastructuur niet langer compleet in eigen beheer willen houden”, zegt Laurens van Reijen, managing director bij LCL. “Waarom dan niet naar een datacenter trekken, als alternatief voor de servers in de eigen bezemkast? Wij sluiten de weg naar de publieke cloud bovendien niet uit. We tekenden onlangs een proof of concept uit waarbij de klant zijn rekenkracht afneemt via Microsoft Azure, maar de data opslaat in een datacenter van LCL.”

lees het artikel

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement