Terug naar overzicht

Het post digital era komt eraan

26/02/2019
Securitas logo

Enabler partner

Google gaat nieuw datacenter bouwen in Wallonië
In volle voorbereiding voor Securitas HIGH TOUCH …

De wereld barst vandaag van de opportuniteiten!  Dankzij nieuwe technologieën kan een onderneming met een slim idee op elk moment en in één vingerknip een bestaande markt inpalmen of kan een organisatie directe toegevoegde waarde brengen.

Fysieke nabijheid? Dit speelt hierin nauwelijks nog een rol.

Daarom moeten bedrijven en organisaties nu per definitie optreden in een digitale, globale markt. Zowel de evolutie van technologie als het inspelen op klantengemak en personalisatie tonen bijkomend aan dat we volop in een shift van aanbodeconomie naar vraageconomie zitten. Dit geldt ook voor overheden.

Met andere woorden, het digitale bedrijf wordt gestuurd door de klant of burger: die zoekt zelf en wil op de voor hem gemakkelijkste manier aan het product of de dienst geraken die hij nodig heeft.

Als organisatie of onderneming is het noodzakelijk om dan:

  • het zo makkelijk mogelijk te maken voor uw klant (consument, burger, bedrijf, andere organisaties…);
  • uw klant voor de volle 100% leren kennen, zodat u hem nog beter kunt bedienen en zelfs proactief kunt handelen

... naar customer convenience en hyperpersonalisatie dus!

Tot nu toe zorgt digitaliseren vooral voor kostenbesparingen of de automatisering van specifieke processen.

Vandaag zijn technologie en ICT “enabling”: als u het als totaalconcept invoert, maakt het groei juist mogelijk en makkelijk.

Daarbij verzamelen IoT en Business Intelligence data die de groei nog kunnen vergroten omdat artificiële intelligentie en machine learning uit die data predictieve modellen maken. In de niet zo verre toekomst kunt u dus bij doorgedreven digitalisering en het volledig inzetten van alle mogelijkheden al gaan voorspellen wat de volgende stappen zullen zijn (of aankoop van uw klant is).

Ga er dus vanuit dat iedereen zal digitaliseren en dat het nodig is om nu zelfs al aan de volgende fase te denken. Accenture noemt dit de “post-digtal era” waarbij ze verwijzen naar DARQ (Distributed  ledger technology – Artificial intelligence – Extended reality – Quantum computing).  

lees er meer over

Kom daarom naar Securitas HIGH TOUCH – HIGH IMPACT op 14 maart. Allerhande sprekers en bedrijven uit de publieke sector delen er met u hun cases en oplossingen aan de hand van de meest recente evoluties.

meer informatie en inschrijven

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement