Terug naar overzicht

Zo beheert u uw IT efficiënter

30/11/2018
CHG

Leverancier

Waarom backup en beveiliging van Office 365 data …
Een stappenplan voor circulaire IT

Technologie verandert sneller en sneller en daarmee ook de behoefte van de medewerkers. Dit maakt het beheer van de IT-portefeuille steeds ingewikkelder en tijdrovender voor de IT-afdeling. CHG-MERIDIAN helpt u te focussen op uw core-business en werkt samen met de verschillende afdelingen om de lifecycle van technologie en de bijhorende kosten te beheren.

CHG-MERIDIAN maakt dit proces eenvoudig. Gedurende heel het proces staan wij u bij. We consulteren u over de nieuwste technologieën en de beste oplossingen voor uw uitdagingen. We zijn onafhankelijk van leveranciers, merken en Banken.

Intelligente financiering

We bieden geoptimaliseerde financiering voor bedrijfsconcepten op maat: flexibel en volledig toegespitst op uw behoeften. U kunt gebruikmaken van pay-per-use, waarbij de eerste investering over de gehele levensduur wordt verspreid en er per gebruik wordt gefactureerd. Met andere woorden: één prijs per maand per werkplek. Kostenplaatstoewijzing wordt hierdoor aanzienlijk gemakkelijker. Uw rendement wordt gedeeld en is vanaf het eerste moment aanwezig.

Verder ondersteunen we in de uitrol en implementatie van de technologie en het beheer ervan tijdens de levensduur. We hebben gebruiksvriendelijke processen waardoor de keuze en procurement voor de geschikte apparatuur eenvoudiger wordt. Daarnaast kunnen we de uitrol ter plaatse komen doen alsook de installatie en opleiding ervan. Optioneel kunnen we u een verzekering voor al uw assets aanbieden. We hebben gebruiksvriendelijk technologie en een assetmanagement systeem TESMA® waarmee alle data voor elke afdeling gemakkelijk en in één oogopslag zichtbaar zijn. TESMA® geeft u een compleet overzicht van de geleverde apparatuur en de daaraan verbonden kosten maar ook de linken naar de juiste afdelingen of medewerkers. U kunt TESMA® helemaal aanpassen aan uw organisatiestructuur en aan de behoeften van elke afdeling, zoals bijvoorbeeld de IT-afdeling om de verzekerde toestellen aan te duiden. Daarnaast kunt u deze applicatie gebruiken om apparatuur te bestellen, kosten intern toe te wijzen of te voldoen aan regelgeving op het gebied van documentatie.

Efficiënt End-of-life proces

Op het einde van de gebruiksduur van de toestellen maken we een afspraak om ze te komen ophalen en brengen we ze naar één van onze service en technologie centra in Duitsland of Noorwegen. U kan opteren voor een verzegelde ophaling om de gegevens extra te beschermen. Eenmaal aangekomen in ons technologie en service centre, zorgen we voor een gecertificeerde dataverwijdering aangepast aan de GDPR regels van uw bedrijf. Ook hiervoor zijn verschillende op maat gemaakte oplossingen mogelijk.

Onafhankelijke aanbieder

CHG-MERIDIAN is een gerenommeerde onafhankelijke aanbieder van life-cycle beheer van IT in de technologische, industriële en zorgsectoren. Met zo'n 1000 medewerkers biedt CHG-MERIDIAN haar klanten uitgebreide ondersteuning voor hun technologische infrastructuur. De groep heeft  37 filialen in 25 landen over de hele wereld.

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement