Monitoring diensten en IAAS

Het opzetten van een ICT infrastructuur is maar het begin. Zodra deze actief is, moet er continue gewaakt worden over de goede werking van alle onderdelen. Dit is een grote belasting voor veel organisaties, die sterk onderschat wordt. Daarom voorziet Securitas als systeemintegrator 3 mogelijke oplossingen:

  • monitoring diensten
  • cloud computing (IaaS)
  • Managed Services

Via ons IAAS platform kunnen we u volledig ontzorgen. We zorgen hierbij voor de aanlevering van de ganse infrastructuur stack, waarbij we een pay as you use kostenmodel voorzien. Dit volledig schaalbaar systeem bezorgt organisaties steeds het voordeel van up to data en state of the art technologische toepassingen, aan een abonnementsformule zonder zelf de nodige investeringskosten te moeten dragen.

Securitas heeft veiligheid en Security in zijn DNA. Deze dienstverlening is dan ook volledig in lijn met de meest strenge regels die er in markt van toepassing zijn.

Via het VITO raamcontract kunt u op eenvoudige manier gebruik maken van onze leveringen en diensten zonder zelf een aanbestedingsprocedure te moeten doorlopen.

We werken hiervoor samen met onze partnersĀ MonitorNow enĀ 2Invision.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden?

praat met onze ict experts

Onze partners waarmee we samenwerken

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement