Server, storage, back up en archivering oplossingen

Securitas is ook uw ideale systeem- en netwerkintegrator voor nieuwe server -, storage- , back up en archiveringsoplossingen.

Elke organisatie krijgt meer en meer te maken met een exponentiële groei aan data. Hierdoor zijn storage -, back up, en archiveringsoplossingen essentieel voor elke vorm van succesvolle bedrijfsvoering. Belangrijke actuele uitdagingen voor elke IT afdeling zijn dan ook gerelateerd aan het beheren van data, de monitoring van data, de mobiliteit van data,… met andere woorden alle zaken die best onder een goed beheer vallen.

Daarnaast vormen budgetten bij vele organisaties altijd de grote uitdaging. Met onze “pay as you use” service kunt u dan ook voor uw organisatie infrastrustuur, servers, netwerking en storage aanschaffen voor een volledige ontzorging.

Of u nu kiest voor een on premise verhaal, een hybride oplossing of een oplossing volledig in de cloud, we werken steeds samen aan een Securitas oplossing volledig op maat van de eindklant, en dit gesteund door onze partners NetApp, HPE, DellEMC, Huawei en Cisco.

Via het VITO raamcontract kunt u op eenvoudige manier gebruik maken van de leveringen en diensten van onder andere de volgende partners binnen deze hoofdgroep, zonder zelf een aanbestedingsprocedure te moeten doorlopen.

ik wil meer informatie

Onze partners waarmee we samenwerken

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement