Onze trouwe partners

Partners van het VITO-raamcontract van Securitas spannen zich extra in voor ICT bij publieke organisaties. Zij kiezen er bijvoorbeeld voor om veel van hun kennis op dit portaal te delen. Klanten van het VITO-raamcontract van Securitas vinden zo sneller informatie over wat leeft in hun sector.

Enabler

Enablers zijn het meest toegewijd aan het VITO-raamcontract en creëren samen met Securitas bijzondere toegevoegde waarde voor publieke organisaties. Zij organiseren onder andere speciale ontmoetings- en leermomenten voor het doelpubliek.

HPE
g-company
Juniper
CHG
Dell EMC
NetApp
Check Point Software Technologies
Securitas
VITO
Close The Gap

Driver

Drivers drijven het VITO-raamcontract mee vooruit door samen met Securitas te bekijken hoe publieke organisaties het beste geholpen worden in hun ambities. Zij delen hun kennis over de markt en voeden deze met onderwerpen die anticiperen op trends.

Automation
Cisco
Commvault
InterXion
Monitor Now
BDO-Crossroad
Veeam
Symantec
Amazon
SUSE, the Open Open Source Company

Supporter

Supporters dragen het gedachtegoed van het VITO-raamcontract een warm hart toe en delen hun informatie met het doelpubliek. Zij zetten een eerste stap in hun partnership met Securitas en werken samen aan meer en betere business.

SII Belgium
2Grips
Lantana

Leverancier

Leveranciers ondersteunen het VITO-raamcontract door hun aanbod via het raamcontract beschikbaar te stellen.

2 Invision logo
Aerohive logo
Awingu
Minkels
Real BCP

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement