Onze trouwe partners

Partners van het VITO-raamcontract van Securitas spannen zich extra in voor ICT bij publieke organisaties. Zij kiezen er bijvoorbeeld voor om veel van hun kennis op dit portaal te delen. Klanten van het VITO-raamcontract van Securitas vinden zo sneller informatie over wat leeft in hun sector.

Enabler

Enablers zijn het meest toegewijd aan het VITO-raamcontract en creëren samen met Securitas bijzondere toegevoegde waarde voor publieke organisaties. Zij organiseren onder andere speciale ontmoetings- en leermomenten voor het doelpubliek.

HPE
Check Point Software Technologies
Dell EMC
g-company
NetApp
Cisco
Huawei
Securitas
VITO
Close The Gap
Aruba
Robovision

Driver

Drivers drijven het VITO-raamcontract mee vooruit door samen met Securitas te bekijken hoe publieke organisaties het beste geholpen worden in hun ambities. Zij delen hun kennis over de markt en voeden deze met onderwerpen die anticiperen op trends.

Juniper / Securelink
Awingu
Red Hat
InterXion
Amazon
Microsoft
LCL
Riello Ups
SUSE, the Open Open Source Company
Arcadiz

Supporter

Supporters dragen het gedachtegoed van het VITO-raamcontract een warm hart toe en delen hun informatie met het doelpubliek. Zij zetten een eerste stap in hun partnership met Securitas en werken samen aan meer en betere business.

2Invision
Real BCP
2Grips
BDO Digital
Veeam
Lantana

Leverancier

Leveranciers ondersteunen het VITO-raamcontract door hun aanbod via het raamcontract beschikbaar te stellen.

Aerohive logo
Automation
Barracuda
CHG
Commvault
Minkels
Monitor Now
SII Belgium

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement