Kost-efficient en veilig al uw toepassingen mobiel  beschikaar op eender welk toestel

Awingu is een workspace aggregator die gebruikers volledige toegang geeft tot de IT-omgeving van de organisatie, bijvoorbeeld tot bedrijfsapplicaties, bestanden en gegevens. Door gebruik te maken van de meest recente web-technologie, kan Awingu deze IT-diensten op een nieuwe manier aanbieden aan de gebruikers: zij kunnen op elk moment werken met elk toestel (PC, tablet, smartphone) dat over een HTML5-browser beschikt, of ze zich nu op kantoor, onderweg of thuis bevinden, en kunnen probleemloos samenwerken. IT-administrators moeten geen software of bedrijfsapplicaties op hun toestel installeren, toch wordt alles centraal beheerd en blijven alle bedrijfsgegevens steeds binnen de beveiligde bedrijfsomgeving.

De voordelen zijn:

  • Uiterst mobiel, ook voor ‘oude’ software
  • Eender welk toestel met een moderne browser
  • Veilig: geen lokale data, volledige audit van het gebruik

Awingu is een internationaal bedrijf met hoofdzetel in Gent, België. Het heeft in België klanten in ao. de zorgsector, lokale overheden en politiezones alsook een ‘shared’ platform ter beschikking op federaal niveau (Kanselarij).

 

Reference case - gemeente Zaventem

 

Concept video

 

Reference case - gemeente Tervuren

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement