Terug naar overzicht

BDO Digital

Supporter

Website

BDO België is gespecialiseerd in vier domeinen : Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, Advisory Services, waaronder Corporate Finance, Risk Advisory, Digital & Innovation, Operational Management, Human Capital & Interim Management. BDO staat voor deskundig advies van een hoog niveau. Beschikbaarheid, nabijheid, integriteit, een pragmatische aanpak en ons internationaal netwerk zijn onze troeven.

In België heeft BDO meer dan 600 Partners en medewerkers verspreid over het hele land. Er zijn 9 vestigingen in Antwerpen, Brussel (Airport), Brussel (Centrum),  Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Namur-Charleroi en Roeselare.
BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat met een ploeg van circa 75.000 Partners en medewerkers actief is in meer dan 160 landen.

Meer info: www.bdo.be

BDO Crossroad heeft klanten in verschillende sectoren en zet sterk in op Project & Portfolio, Smart Supply Chain, Smart Operations & IT en Smart Mobility om de actuele bedrijfsuitdagingen en digitale transformatie van de klant richting te geven en uit te werken. 

BDO Crossroad werd opgericht in 2007 en realiseerde in 2016 een omzet van € 9 miljoen met een 50-tal consultants.

Meer info: www.bdocrossroad.be

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement