InterXion logo

Driver

Website

Interxion (NYSE: INXN) is een Europese marktleider op het gebied van cloud en carrier neutrale colocatie datacenter diensten. Dicht bij het stadscentrum van Brussel bevindt zich de carrier-neutrale datacentercampus van Interxion in België.

Onze datacentercampus in Brussel biedt de perfecte ondersteuning voor bedrijven, ongeacht of ze actief zijn in België, in Europa aanwezig willen zijn of hun dienstverlening over heel het continent willen uitbreiden. Hier bieden we toegang tot de BNIX, NL-ix, AMS-IX, LINX en DE-CIX internet exchanges en een 100tal toonaangevende nationale en internationale carriers, Internet Service Providers (ISP’s) en Content Distribution Networks (CDN’s).

Onze campus in Brussel is ideaal voor bedrijven die:

  • Specifieke carriers willen gebruiken om specifieke markten te bereiken of gewoon omdat hun voorkeur ernaar uitgaat
  • Een sterk beveiligde en schaalbare Europese hub van topkwaliteit wensen voor kritische IT-systemen
  • Clouddiensten ontwikkelen of gebruiken: door de nabijheid van carriers en onze cloud gemeenschappen beschikken ze over de vereiste lage latentie

We hebben 24/7 bewaking en alarmen voor elk kritisch systeem tot incident- en continuïteitsbeheer. Hoge redundantieniveaus en servicezekerheid zijn geïntegreerd in onze datacenters.

Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze activiteiten en klantendienst. We hebben sterke teams voor lokaal beheer, operationele ondersteuning, levering en verzekering van de dienstverlening, zodat we een efficiënte, consistente en persoonlijke service kunnen aanbieden.

Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.com. U kunt ons eveneens contacteren op SalesBE@interxion.com

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement