Enabler

Website

Robovision past deep learning toe, de krachtigste variant van Artificiële Intelligentie (AI).

We hebben een geïntegreerde hardware- en software-ervaring gecreëerd die bedrijven in staat stelt om snel te reageren en de concurrentie in AI voor te blijven. De combinatie van expertise in hardware (wij zijn de enige BENELUX Nvidia Elite partner voor DGX hardware) en gebruiksvriendelijke software (een eigen ontwikkeld industrieel platform dat deep learning op grote schaal mogelijk maakt) geeft uw organisatie een cruciaal voordeel in de transitie naar een meer AI gedreven bedrijf.

 

Voordelen en werking
Ons deep learning Robovision AI-platform is in vele aspecten schaalbaar. De input module voegt uw data toe aan de snelle, op flash gebaseerde opslagsystemen van onze opslagpartners. Via een gebruiksvriendelijke wizard kunt u een labelsessie activeren die u toegang geeft tot meer dan 60.000 labelers wereldwijd. Uw gegevens worden in een handomdraai gelabeld door de crowd maar kunnen ook binnen uw organisatie worden verwerkt.

Terwijl het labelen van de data aan de gang is, scant ons platform op afwijkingen binnen de gelabelde data en gebruikt deep learning op de achtergrond om een voorspellend model te genereren dat nieuwe labels in de volgende afbeelding voorstelt, waardoor de sessie drastisch wordt versneld. Terwijl de gegevens worden geannoteerd, worden ze ook geëvalueerd door labelbeheerders.

Wanneer uw data is gelabeld, kunt u in onze AI-winkel door verschillende deep learning-modellen bladeren en evalueren hoe deze op jouw gegevens presteren. Wanneer een performant model is getraind, kunt u het model publiceren en beschikbaar te maken voor andere klanten en organisaties, waarbij u per download wordt vergoed.

Eenmaal u tevreden bent van de resultaten van uw model, wordt een API gemaakt waarmee uw organisatie en andere klanten (indien van toepassing) toegang hebben tot de nieuw gecreëerde expertise, vanuit uw eigen IT-ecosysteem.

Meer dan 500 installatie over de hele wereld runnen momenteel op Robovision AI.

We hebben een sterke focus op 3 industrieën:

  • Media & Security
  • Manufacturing
  • Agricultuur

 

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement